Terapi ved Charlotte

Jeg afholder kun terapier fredag eftermiddage

Jeg tilbyder terapi til unge og voksne, der har brug for hjælp ved:

 • Angst
 • Stress
 • Depression
 • Selvværdsproblemer
 • Identitetsudfordringer
 • Utilstrækkelighed
 • Udfordringer i relationer
 • Støttende samtaler for pårørende til børn og unge i mistrivsel, fx med udfordringer relateret til ASF eller AD(H)D

Hvordan foregår terapi hos mig?

Det er vigtigt for mig, at det føles trygt for dig at komme hos mig. Jeg ved, at det det kan være overvældende at skulle dele meget personlige og svære ting med en anden. Derfor arbejder vi sammen i et tempo, der er afstemt med dig. Det er vigtigt for mig, at terapien rammer det, der fylder for dig, og at vi samarbejder godt i processen.

Jeg arbejder med afsæt i det, der hedder kognitiv adfærdsterapi. Terapiformen er rettet mod din tænkning, og hvordan den både påvirker og påvirkes af følelser, kropslige signaler og adfærd. Mellem terapisessionerne skal du forvente at få hjemmeopgaver, der understøtter det, vi arbejder med i terapien.

Booking af tid

 • Jeg er som udgangspunkt tilgængelig i klinikken fredage fra kl. 12.30.
 • Jeg modtager ikke sygesikringsklienter.
 • Du er velkommen til at skrive eller ringe med spørgsmål. Jeg kan også hjælpe dig med afklaring af, om jeg matcher det, du søger hjælp til.
 • Jeg kan kontaktes på
 • Booking af tid sker via en af ovenstående kontaktmetoder.
 • Du vil modtage en sms-påmindelse dagen før vores aftale.
 • Er du nysgerrig på, hvordan der ser ud i klinikken, kan du klikke her.

Priser

 • Se her.
 • Afbud skal ske hurtigst muligt. Afbud skal senest ske dagen før kl. 8.00 på telefonsvarer (26285133) eller på mail (charlotte.falch@outlook.dk). Ved for sent afbud faktureres kr. 350,-. Ved udeblivelse faktureres hele honoraret.

Profil

Se nærmere her.